Minsiter Weyts investeert in Vrije Basisschool De Parel

Op 9 juli 2023, over deze onderwerpen: Onderwijs

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 31.780 in Vrije Basisschool De Parel in Destelbergen. “Met deze investeringen in nieuwe en vernieuwde schoolgebouwen, investeren we in de kwaliteit van ons onderwijs”, zegt Onderwijsminister Ben Weyts. “We bouwen letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst.”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Destelbergen ten goede, in het geval van De Parel gaat het om de vervanging van de verwarmingsketel.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 31.780 in Vrije Basisschool De Parel in Destelbergen. 

Afdelingsvoorzitter Herwig Van Wilderode: "Vlaanderen blijft investeren in onderwijs en in dit geval in Vrije Basisschool De Parel, we kunnen dit alleen maar toejuichen"

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is