Christ De Baere nieuwe voorzitter N-VA Destelbergen-Heusden

Op 10 februari 2019

Zondag 10 februari koos de lokale N-VA-afdeling een nieuwe voorzitter. Christ De Baere uit Heusden werd in één stemronde verkozen als opvolger van Koen Van Hende die gemeenteraadslid is geworden.
Christ is een geboren en getogen Heusdenaar die tot eind 2017 actief was bij Volvo Trucks waar hij een internationale functie bekleedde. Sindsdien is hij zelfstandig consultant. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober behaalde hij 222 voorkeurstemmen.

“In oktober een eerste keer op een lijst en nu al voorzitter van de afdeling, dat gaat inderdaad snel. Ik kijk er naar uit om de komende drie jaar samen met ons nieuw bestuur de afdeling verder te doen groeien. We zullen ook onze verkozen schepenen en gemeenteraadsleden ondersteunen waar nodig.“ aldus de kersverse voorzitter.

Uittredend voorzitter Van Hende werd verkozen als ondervoorzitter. “Wij zijn blij dat Christ zich kandidaat stelde. Hij lijkt ons de juiste man op de juiste plaats. Vanuit zijn professionele managementcarrière heeft hij de ervaring om een team te leiden.”

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is