Eindelijk markt op dorpsplein Heusden!

Op 15 augustus 2021, over deze onderwerpen: Ondernemen

Op maandag 16 augustus kan de langverwachte wekelijkse markt eindelijk van start gaan. De markt start om 10u (eindigt om 17u) maar wordt om 11u officieel ingehuldigd door mevrouw de Burgemeester en Schepen van Lokale Economie Wim Raman. 

Deze laatste is verheugd dat eindelijk, na de zware maanden die Covid iedereen bezorgde, de wekelijkse markt een feit is:

"Ik ben heel tevreden dat we eindelijk kunnen starten met onze lokale markt. De markt zal voor extra sfeer zorgen, het is goed voor de onderlinge sociale contacten en onze lokale handelaars en horecazaken op en rond het dorpsplein van Heusden zullen er wel bij varen.”

Met deze wekelijkse markt wil het gemeentebestuur het winkelen in eigen gemeente aanmoedigen. Niet alleen bij de 16-tal marktkramers, maar ook bij de lokale handelaars. Binnenkort krijgt de lokale middenstand de kans om wekelijks een eigen, vaste plaats in te nemen tijdens Heusdenmarkt om zo hun producten en diensten aan te bieden en te promoten door middel van een onderling beurtrolsysteem.

Het RAK zal aanwezig zijn en u de mogelijkheid bieden uw fiets te laten graveren, ook het Rode Kruis van Heusden zal er staan.

 

Veel meer praktische info over de markt kan u vinden onder  www.destelbergen.be/heusdenmarkt

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is